Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρίκα

Αρχική » Oneiro » Ρίκα

Ονειροκρίτης Ρίκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρίκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

  • Ο πωλών τοις μετρητοίς, ...και ο πωλών επί πιστώσει... λέει η λαϊκή σοφία.
    Η ακαταστασία στα όνειρα είναι ένδειξη μιας εγκατάλειψης ή μιας παραίτησης, δηλαδή μιας ψυχολογικής στάσης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για τις επαγγελματικές ή ερωτικές μας σχέσεις.

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

Εγγραφή στο RSS - Ρίκα