Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αλλαντικό

Αρχική » Oneiro » αλλαντικό

Ονειροκρίτης αλλαντικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αλλαντικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Η μουσική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως απο το αίσθημα που μας αφήνει το τραγούδι που ακούμε.

    Έτσι αν ακούσετε μουσικό όργανο και ευχαριστηθείτε θα μάθετε σύντομα νέα που θα σας χαροποιήσουν και το αντίστροφο αν το τραγούδι η ο σκοπός σας δημιούργησε μελαγχολία.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Τα μπιζέλια είναι ένα διφορούμενο σύμβολο γιατί εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα το δούμε.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε φρέσκα μπιζέλια είναι πιθανό να διανύσετε μία περίοδο στον ερωτικό τομέα, διασκέδασης και ικανοποίησης.

Εγγραφή στο RSS - αλλαντικό