Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πόδια

Αρχική » Oneiro » πόδια

Ονειροκρίτης πόδια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πόδια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πόδια

Ονειροκρίτης πόδια

Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

Σχετικά όνειρα

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

  • Η λύτρωση στα όνειρα συμβολίζει την ανάγκη μας για διαφυγή από κάποιο πρόβλημα ή κάτι που μας βασανίζει.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Υπάρχουν δύο ειδών εκλείψεων που μπορείτε να δείτε στον ύπνο σας, ηλίου και σελήνης.
    Εάν δείτε έκλειψη ηλίου τότε να περιμένετε σοβαρό κίνδυνο για την ζωή σας, εάν δείτε έκλειψη σελήνης να περιμένετε δυσκολίες στα ερωτικά και τα αισθηματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - πόδια