Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σοκάκια

Αρχική » Oneiro » σοκάκια

Ονειροκρίτης σοκάκια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σοκάκια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Σε αυτό το όνειρο σημασία έχει ο τρόπος που ακούγεται το μουσικό αυτό όργανο και όχι το όργανο αυτό καθεαυτό.
    Επειδή το ακορντεόν είναι ένα όργανο που δεν είναι ούτε πνευστό, ούτε κρουστό, ούτε έγχορδο, έτσι και το όνειρο δεν έχει μία συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Τα κουτάλια στο όνειρο σημαίνουν άνεση η οποία στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζεται στον οικονομικό τομέα.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι τρώτε με κουτάλια απλά ή ξύλινα τότε θα έχετε κάποια μικρά οικονομικά κέρδη.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - σοκάκια