Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ωρολογοποιός

Αρχική » Oneiro » ωρολογοποιός

Ονειροκρίτης ωρολογοποιός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ωρολογοποιός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ρολόι - χρονογράφος

Ονειροκρίτης ρολόι - χρονογράφος

Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

Σχετικά όνειρα

  • Ένα επίσης σπάνιο όνειρο, η αύρα, καθώς σημαίνει διπλή διείσδυση στο μυαλό λόγω του ότι βρισκόμαστε ήδη σε όνειρο.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

    Αν δείτε ότι παρακολουθείται μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή άλλων, θα πάρετε δυσάρεστα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Γενικά η παγοδρομίες και το πατινάζ, κατά τον ονειροκρίτη, εμπίπτουν στην κατηγορία των ονείρων που μας δείχνουν ότι πλανάται μια υπέρμετρη ελαφρότητα όσον άφορα τις σκέψεις και τις ενέργειες μας.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

Εγγραφή στο RSS - ωρολογοποιός