Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σιδερίτης

Αρχική » Oneiro » σιδερίτης

Ονειροκρίτης σιδερίτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σιδερίτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σίδερο

Ονειροκρίτης σίδερο

Αν δείτε στον ύπνο σας ποσότητες σιδήρου σε αποθήκη, μάντρα ή κατάστημα, να περιμένετε αποτυχίες και στενοχώριες.

Αν δείτε ότι κρατάτε ή εμπορεύεστε σίδερο, σύντομα θα ξεσπάσει κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση που ίσως καταλήξει σε χωρισμό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας τον ήχο της κόρνας και μάλιστα σε μεγάλη ένταση όπως ακούγονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή στο καρναβάλι ή

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

    Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

Εγγραφή στο RSS - σιδερίτης