Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδυνάτισμα

Αρχική » Oneiro » αδυνάτισμα

Ονειροκρίτης αδυνάτισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδυνάτισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σώμα

Ονειροκρίτης σώμα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε υποστεί μια σωματική μεταβολή και ξαφνικά παχύνετε υπερβολικά, μην ανησυχήσετε: επίκειται πλουτισμός σας από απροσδόκητη αιτία.

Αν δείτε ότι αδυνατίσατε, θα έχετε προστριβές και γκρίνια με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε παντρεμένος/η και δείτε σε όνειρο τον εραστή σας, είτε πραγματικό είτε ονειρικό, να σας πλησιάζει με χαρά και αγάπη, τότε η ερωτική σας σχέση θα είναι αρμονική και αδιατάρακτη.

    Αν όμως ο εραστής σας είναι στεναχωρημένος η θυμωμένος θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στο μέλλον.

  • Πολλές φορές η αποκλήρωση στα όνειρα εκφράζει τους φόβους που έχουμε για το πώς μας βλέπουν οι κοντινοί μας άνθρωποι αλλά και οι γύρω μας. Το όνειρο αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να αρχίσουμε μία εσωτερική αναζήτηση η οποία θα μας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσουμε το πού στεκόμαστε.

  • Παρόλο που το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πολύ δυσάρεστο όταν ακούμε για ψοφίμι, η παρουσία του στον ονειρικό μας κόσμο δεν έχει μόνο αρνητική χροιά.
    Τα πράγματα είναι άσχημα, μόνο στην περίπτωση το ψοφίμι προέρχεται από γνωστό σε εμάς ζώο.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

    Αν δείτε φίλους σας να χορεύουν , θα μάθετε ευχάριστα νέα για συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

Εγγραφή στο RSS - αδυνάτισμα