Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χοντρός

Αρχική » Oneiro » χοντρός

Ονειροκρίτης χοντρός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χοντρός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σώμα

Ονειροκρίτης σώμα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε υποστεί μια σωματική μεταβολή και ξαφνικά παχύνετε υπερβολικά, μην ανησυχήσετε: επίκειται πλουτισμός σας από απροσδόκητη αιτία.

Αν δείτε ότι αδυνατίσατε, θα έχετε προστριβές και γκρίνια με τον ερωτικό σας σύντροφο.

πάχος - παχύς - παχυσαρκία

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

Σχετικά όνειρα

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Αν δείτε ότι τρώτε φαγητό μέσα σε κονσέρβα, τότε σύντομα θα βρεθείτε σας αντιπαράθεση με άτομα που σας ενδιαφέρουν.
    Αν απλά δείτε κονσέρβες γενικά μέσα στο όνειρό σας, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
    Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

Εγγραφή στο RSS - χοντρός