Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λίπασμα

Αρχική » Oneiro » λίπασμα

Ονειροκρίτης λίπασμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λίπασμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λίπασμα

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

Σχετικά όνειρα

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Το λάθος συμβολίζει άγχος και αγωνία.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι κάνετε λάθος τότε πιθανό να βιώνετε μία περίοδο γεμάτη άγχος και το συναίσθημα αυτό αντικατοπτρίζεται και στο όνειρο.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Η σαγήνη με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε ότι σαγηνεύεται κάποιον, αυτό δείχνει για τον χαρακτήρα σας ότι είστε άνθρωπος ματαιόδοξος και μικροπρεπής.

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Εγγραφή στο RSS - λίπασμα