Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τουρτουρίζω

Αρχική » Oneiro » τουρτουρίζω

Ονειροκρίτης τουρτουρίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τουρτουρίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύο

Ονειροκρίτης κρύο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λόφος σημαίνει αλλαγή στη ζωή μας.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας έναν λόφο κι εσείς τον θαυμάζετε απλά χωρίς να τον ανεβαίνετε, τότε θα βρεθείτε ή βρίσκεστε σε μία μεταβατική φάση στη ζωή σας.

    Εάν δείτε ότι ανεβαίνετε τον λόφο, τότε πιθανό να έχετε επιτυχία και χαρούμενες στιγμές.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε σε θάλασσα και δείτε έναν ξιφία, οι συνθήκες της ζωής σας θα βελτιωθούν άμεσα.
    Αν δείτε στο όνειρο ότι ψαρεύετε ξιφία, θα δοξαστείτε και θα λάβετε σημαντικές διακρίσεις - τιμές κατά τον ονειροκρίτη.

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

  • Το άλογο έχει ιδιαίτερη θέση στην συμβολική ερμηνεία των ονείρων. Διαβάστε προσεκτικά για να κατανοήσετε τι σημαίνει το όνειρο που είδατε.

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

Εγγραφή στο RSS - τουρτουρίζω