Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πιάνο

Αρχική » Oneiro » πιάνο

Ονειροκρίτης πιάνο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πιάνο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άρπα

Αν δείτε στον ύπνος σας απλώς μία άρπα, τότε σημαίνει πως θα έχετε ηρεμία και γαλήνη στη ζωή σας.
Αν δείτε ότι παίζετε εσείς ο ίδιος άρπα, θα κάνετε τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος ευτυχισμένους.

πιάνο - πιανίστας

Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.
    Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

  • Αν, στο όνειρο σας, πλανιέται η απειλή πολέμου ή αν ήδη έχει κηρυχθεί πόλεμος, να περιμένετε κλονισμό της ερωτικής ή έγγαμης σχέσης σας.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - πιάνο