Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ράφτρα

Αρχική » Oneiro » ράφτρα

Ονειροκρίτης ράφτρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ράφτρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δακτυλήθρα ραπτικής

Ονειροκρίτης δακτυλήθρα ραπτικής

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ράφτης - ράψιμο - ράφτρα

Ονειροκρίτης ράφτης - ράψιμο - ράφτρα

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

Σχετικά όνειρα

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

  • Οι περικοκλάδες, στα όνειρα, υποδηλώνουν καταστάσεις και υποθέσεις δυσεπίλυτες.
    Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά, η παρουσία της περικοκλάδας στο όνειρο, σηματοδοτεί δυσκολίες και καυγάδες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λόγος.

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

  • Αν ονειρευτείτε γίδες να περιφέρονται σ' ένα αγρόκτημα, είναι σημάδι καλού καιρού και πλούσιας σοδειάς.

    Αν τις δείτε διαφορετικά, σημαίνει προσεκτικές συναλλαγές και αύξηση της περιουσίας σας.

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

Εγγραφή στο RSS - ράφτρα