Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λάμπω

Αρχική » Oneiro » λάμπω

Ονειροκρίτης λάμπω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λάμπω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λάμπω - λάμψη

Ονειροκρίτης λάμπω - λάμψη

Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Σχετικά όνειρα

  • Μεγάλα, μακριά και περιποιημένα νύχια, σημαίνουν επιτυχίες και υλικά κέρδη.

    Νύχια κοντά, κακοκομμένα και φαγωμένα προοιωνίζουν αποτυχίες και στενοχώριες.

    Τα βρώμικα νύχια συμβολίζουν τα πολλά λεφτά αλλά και την ηθική σπίλωση.

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

    Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Εγγραφή στο RSS - λάμπω