Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαμπερό

Αρχική » Oneiro » λαμπερό

Ονειροκρίτης λαμπερό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαμπερό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λάμπω - λάμψη

Ονειροκρίτης λάμπω - λάμψη

Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Σχετικά όνειρα

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ανύπαντρος και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, καθώς δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία ως σύμβολο..

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ξαφνικά γεράσατε , να περιμένετε πολύ γρήγορη και τεράστια εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας .
    Αν το πρόσωπό σας είναι πιο νεανικό από όσο στην πραγματικότητα , τότε θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα και η ανεμελιά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Όλες οι επισκέψεις στον ύπνο σας αποτελούν μήνυμα δυσοίωνο, στεναχώριες, δυσκολίες , ζημιές.

    Η γενική ερμηνεία που θέλει τις επισκέψεις και τους επισκέπτες να αποτελούν κακό οιωνό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανατρέπεται.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

Εγγραφή στο RSS - λαμπερό