Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αχμαλωσία

Αρχική » Oneiro » αχμαλωσία

Ονειροκρίτης αχμαλωσία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αχμαλωσία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αιχμαλωσία - αιχμάλωτος

Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

Σχετικά όνειρα

  • Το λίχνισμα στα όνειρα συμβολίζει μία περίοδο ανοργανωσιάς και στρουθοκαμηλισμού.

  • Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
    Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το συγκεκριμένο όνειρο αλλάζει και η ερμηνεία του.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι εσείς ο ίδιος είστε συμβολαιογράφος, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ,θα πρέπει να περιμένετε άνθιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

  • Γενικά το να βλέπουμε πράγματα να ραγίζουν ή να είναι ραγισμένα στο όνειρό μας δεν αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    Πράγματα ραγισμένα είναι οιωνός κακός που αφορά κυρίως προβλήματα υγείας.

Εγγραφή στο RSS - αχμαλωσία