Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουμπάρος

Αρχική » Oneiro » κουμπάρος

Ονειροκρίτης κουμπάρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουμπάρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουμπάρα - κουμπάρος

Ονειροκρίτης κουμπάρα - κουμπάρος

Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Τα μανιτάρια είναι αρνητικό σύμβολο και για τον επαγγελματικό τομέα και για τον αισθηματικό.

    Εάν δείτε μανιτάρια τότε προμηνύονται ειδήσεις και καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Η πέρδικα στα όνειρα, συχνά υποδηλώνει την ενδοτικότητα και τη ροπή του κοιμισμένου στις απολαύσεις.
    Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας πέρδικα, να συνάψετε ερωτική σχέση σκανδαλώδη που θα φέρει σε δύσκολη θέση και ίσως πληγώσει βαθιά δικούς σας ανθρώπους.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

Εγγραφή στο RSS - κουμπάρος