Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ησαΐας

Αρχική » Oneiro » Ησαΐας

Ονειροκρίτης Ησαΐας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ησαΐας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουμπάρα - κουμπάρος

Ονειροκρίτης κουμπάρα - κουμπάρος

Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ντους ή ότι πλένετε το σώμα σας σε μπανιέρα, μάταια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ευθύνες και ενοχές που σας βαραίνουν.

    Αν δείτε ότι πλένετε το πρόσωπο σας ή τα χέρια σας, σημαίνει πως έχετε κουραστεί από τη ζωή και είστε έτοιμος να τα «βροντήξετε».

  • Η παρουσία ενός πεθαμένου στα όνειρα, τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται θετικά σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

    Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Ο έντονος βήχας στα όνειρα προμηνύει μια προδιάθεση για θέματα υγείας που αφορούν είτε εσάς είτε κοντινά σας άτομα.

    Αν δείτε ότι βήχετε στο όνειρό σας, τότε πιθανότατα να σας προϊδεάζει το όνειρο για πιθανά θέματα υγείας τα οποία θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον.

  • Ο πελαργός είναι ένα ονειρικό σύμβολο ευφροσύνης και πληρότητας.
    Όταν εμφανίζεται στα όνειρα των αντρών, προοιωνίζει επαγγελματικές επιτυχίες και προστασία πανίσχυρου προσώπου.

Εγγραφή στο RSS - Ησαΐας