Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γαλέρα

Αρχική » Oneiro » γαλέρα

Ονειροκρίτης γαλέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γαλέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουπί - κουπιά

Τα κουπιά στα όνειρα συμβολίζουν τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Εάν δείτε κουπιά που δεν χρησιμοποιούνται, σημαίνει ότι έχετε συνειδητοποιήσει τον τρόπο επίτευξης των στόχων μας αλλά ακόμα δεν έχετε τολμήσει να τον υλοποιήσετε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε έναν βοσκό μόνο του, τότε θα βρεθούν οι φίλοι σας να σας βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή.
    Αν ο βοσκός είναι με πρόβατα, τότε θα έχετε πολύ τύχη και πολλά κέρδη.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

  • Η ντομάτα στα όνειρα αποτελεί επίσης ένα διφορούμενο σύμβολο.

    Εάν δηλαδή δείτε ότι τρώτε ντομάτες ανεξάρτητα από την κατάσταση της ίδιας της ντομάτας ή την μαγειρεύετε, τότε πιθανό να υπάρξουν γεγονότα άσχημα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - γαλέρα