Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουρτίνα

Αρχική » Oneiro » κουρτίνα

Ονειροκρίτης κουρτίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουρτίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουρτίνες

Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει στον ύπνο της πως κεντάει, σημαίνει ότι κάποια πρόταση γάμου θα της γίνει.

    Αν το ίδιο όνειρο το δει μια παντρεμένη, σημαίνει ότι ο γάμος δεν πάει καλά και έχει αρχίσει να σκέφτεται να έξοδο της απ' αυτόν.

  • Ο πόνος στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη είναι ένα από τα κλασικά όνειρα με αντίστροφη ερμηνεία!

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει τον «εχθρό», κάποιον άνθρωπο που επιθυμεί το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάνε λύκοι χωρίς να σας πιάνουν όμως, τότε πιθανό να κάποιος από το περιβάλλον σας να προσπαθήσει να σας βλάψει χωρίς όμως να το καταφέρει.

Εγγραφή στο RSS - κουρτίνα