Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουταβάκι

Αρχική » Oneiro » κουταβάκι

Ονειροκρίτης κουταβάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουταβάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουτάβι - κουτάβια (σκύλος)

Ονειροκρίτης κουτάβι - κουτάβια (σκύλος)

Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Το βαμβάκι κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη είναι συνυφασμένο με υλική ευμάρεια και πετυχημένα οικονομικά ανοίγματα.

    Αν ονειρευτείτε χωράφια με βαμβάκι με νεαρά φυτά, σημαίνει μεγάλη επιχείρηση και ευημερία.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Αν δεν είστε στην πραγματικότητα σοφέρ, όμως δείτε ότι είστε στο όνειρό σας, είναι ένα σημάδι πως βάσανα και ταλαιπωρίες θα κατακλύσουν την ζωή σας, για αυτό φροντιστές να αλλάξετε τακτική.

Εγγραφή στο RSS - κουταβάκι