Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδειο κουτί

Αρχική » Oneiro » άδειο κουτί

Ονειροκρίτης άδειο κουτί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδειο κουτί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουτί - κουτιά

Ονειροκρίτης κουτί - κουτιά

Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε βιβλία πεταγμένα στο πάτωμα ή ριγμένα δεξιά κι αριστερά, τότε καλείσθε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, προτού υποστείτε τις συνέπειες της έκρυθμης συμπεριφοράς σας.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Τα λουριά στα όνειρα συμβολίζουν δέσμευση και πιέσεις.
    Εάν περνάτε μία περίοδο στη ζωή σας που έχει καταβάλλει το άγχος και η πίεση τότε είναι πολύ πιθανό να δείτε στο όνειρό σας λουριά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Το μαρτυρικό και ιερό ταυτόχρονα αυτό σχήμα, στα όνειρα, προοιωνίζει σε γενικές γραμμές «γολγοθάδες» που θα ανηφορίσουμε.

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εγγραφή στο RSS - άδειο κουτί