Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ακοή

Αρχική » Oneiro » ακοή

Ονειροκρίτης ακοή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ακοή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουφός - κώφωση - βαρηκοΐα

Η έλλειψη ακοής αποτελεί από μόνη της μία αγχωτική κατάσταση.
Εάν βιώνετε άγχος στην καθημερινότητά σας, τότε μπορεί να δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά χάνετε την ακοή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε ωμοφάγος και δείτε πως τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά,σημαίνει πως οι ενέργειες που κάνετε και θα κάνετε στο άμεσο μέλλον θα αποβούν άκαρπες.
    Αν δείτε πως τρώτε ωμά ζυμάρια για ψητό ψωμί σύντομα θα σας βρουν απογοητεύσεις.

  • Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν στα όνειρα τους ότι ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται κάτοχοι μεγάλων περιουσιών.

    Αυτό οφείλεται στην έμφυτη ανάγκη για εύκολη και πλούσια ζωή και συνήθως τέτοια όνειρα δεν προοιωνίζουν κάτι και δεν επαληθεύονται.

  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση το χάδι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας ότι χαϊδεύετε κάποιο άτομο ή κάποιο ζώο στοργικά, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως είστε ένας χαρακτήρας ευαίσθητος και συμπονετικός.

Εγγραφή στο RSS - ακοή