Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χασάπης

Αρχική » Oneiro » χασάπης

Ονειροκρίτης χασάπης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χασάπης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χασάπης - κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

βοδινό κρέας

Ονειροκρίτης βοδινό κρέας

Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

χασάπης

Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

παϊδάκια

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

μπαλτάς

Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

Σχετικά όνειρα

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Τα ατυχήματα στα όνειρα αποτελούν σύμβολο κινδύνου στις περισσότερες παραδόσεις ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

    Αν πάθατε ατύχημα εσείς στο όνειρο θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Αν στο όνειρο σας, βρεθείτε στα χαλάσματα ενός πύργου, σας περιμένουν αγωνίες και θλίψεις.
    Αν δούμε έναν πύργο να πέφτει τότε θα υπάρξει μια δραστική αλλαγή στο άμεσο μέλλον.

  • Τα όνειρα που γενικά σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την όραση μπορεί να είναι είτε αδιάφορα και ουδέτερα είτε αρνητικά.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βλέπετε καλύτερα ή απλός εστιάσετε σε αυτήν την αίσθηση, τότε το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Εγγραφή στο RSS - χασάπης