Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θεία λειτουργία

Αρχική » Oneiro » θεία λειτουργία

Ονειροκρίτης θεία λειτουργία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θεία λειτουργία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λειτουργία

Ονειροκρίτης λειτουργία

Η λειτουργία συμβολίζει ηρεμία και θετικές εξελίξεις.

Εάν δείτε λειτουργία μέσα στην εκκλησία χωρίς τον παπά όμως, να περιμένετε εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και θα σας ανακουφίσουν.

Το ίδιο ισχύει εάν ακούσετε λειτουργία εκτός της εκκλησίας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
    Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
    Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

    Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

Εγγραφή στο RSS - θεία λειτουργία