Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψητοπωλείο

Αρχική » Oneiro » ψητοπωλείο

Ονειροκρίτης ψητοπωλείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψητοπωλείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

Εγγραφή στο RSS - ψητοπωλείο