Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λιβάδι

Αρχική » Oneiro » λιβάδι

Ονειροκρίτης λιβάδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λιβάδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λιβάδι

Ονειροκρίτης λιβάδι

Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

άνοιξη

Ονειροκρίτης άνοιξη

Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η νυχτερίδα ανέκαθεν αποτελούσε αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε νυχτερίδα να πετάει από πάνω σας ή κοντά σας τότε πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στον οικονομικό, ερωτικό τομέα αλλά και στην υγεία σας καθώς προοιωνίζει μία αρνητική περίοδο για εσάς.

  • Μπορεί στην πραγματικότητα ο υδράργυρος να είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Τα ερείπια, λόγω της σημειολογικής τους έννοιας, έχουν αντίστοιχη αρνητική χροιά και στα όνειρα και συμβολίζουν την παραίτηση και την παρακμή.

    Πρώτον εάν δείτε στον ύπνο σας ότι το ερείπιο είναι στο σπίτι σας τότε να περιμένετε δυσάρεστα γεγονότα.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

    Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

  • Ο δρόμος συμβολίζει την πορεία μας στη ζωή.

    Δρόμος εύκολος και βατός, σημαίνει ζωή ξεκούραστη και ανέμελη.

    Δρόμος δύσκολος και κακοτράχαλος, δυσκολίες και βάσανα.

    Δρόμος λασπώδης, υπονοεί μπλεξίματα σας σε όχι πολύ καθαρές υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - λιβάδι