Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λευκό

Αρχική » Oneiro » λευκό

Ονειροκρίτης λευκό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λευκό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λευκός - λευκό (χρώμα)

Ονειροκρίτης λευκός - λευκό (χρώμα)

Το λευκό χρώμα ακόμα και στα όνειρα συμβολίζει την αθωότητα.

Εάν δείτε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο υπερισχύει το λευκό χρώμα τότε ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η αγνότητα των προθέσεων σας σε πολλές καταστάσεις και η έλλειψη καχυποψίας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

  • Συμβουλευτείτε το λήμμα κατάστημα, καθώς η ερμηνεία είναι η ίδια.

  • Τα όνειρα που γενικά σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την όραση μπορεί να είναι είτε αδιάφορα και ουδέτερα είτε αρνητικά.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βλέπετε καλύτερα ή απλός εστιάσετε σε αυτήν την αίσθηση, τότε το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

Εγγραφή στο RSS - λευκό