Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άπλυτα

Αρχική » Oneiro » άπλυτα

Ονειροκρίτης άπλυτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άπλυτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λεκάνη - δοχείο

Η λεκάνη έχει τους ίδιους συμβολισμούς με το δοχείο.
Εάν δείτε στο όνειρο μία λεκάνη γεμάτη με ρούχα, πράγματα δεν έχει σημασία και η λεκάνη να είναι εμφανώς καινούρια και καθαρή τότε προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

Σχετικά όνειρα

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας να σας κάνουν έξωση τότε να περιμένετε δυσκολίες σε διάφορα θέματα και κυρίως αποτυχίες για τις οποίες όμως ευθύνεστε κυρίως εσείς, λόγω λαθών.

  • Συμβουλευτείτε το λήμμα κατάστημα, καθώς η ερμηνεία είναι η ίδια.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - άπλυτα