Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκοινιά

Αρχική » Oneiro » σκοινιά

Ονειροκρίτης σκοινιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκοινιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Όσο και αν φαίνεται παράξενο η ζήλια στα όνειρα θεωρείται σημάδι καλής λειτουργίας της ερωτικής σχέσης.

    Η ζήλια εμφανίζεται στον ύπνο μας για να μας δείξει ότι η σχέση μας είναι ποιοτική και ισορροπημένη καθώς και να μας υποσχεθεί ένα καλό μέλλον για αυτήν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο πίνετε σαμπάνια, μην περιμένετε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας χωρίς να κοπιάσετε και χωρίς να περιορίσετε τη σπάταλη ζωή που κάνετε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας να σας κάνουν έξωση τότε να περιμένετε δυσκολίες σε διάφορα θέματα και κυρίως αποτυχίες για τις οποίες όμως ευθύνεστε κυρίως εσείς, λόγω λαθών.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - σκοινιά