Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λυσσασμένος

Αρχική » Oneiro » λυσσασμένος

Ονειροκρίτης λυσσασμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λυσσασμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δάγκωμα

Ονειροκρίτης δάγκωμα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

λύσσα

Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

Εγγραφή στο RSS - λυσσασμένος