Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βασανίζομαι

Αρχική » Oneiro » βασανίζομαι

Ονειροκρίτης βασανίζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βασανίζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το μεθύσι ή ο μεθυσμένος δεν προμηνύει κάτι ευχάριστο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

Εγγραφή στο RSS - βασανίζομαι