Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μάγος

Αρχική » Oneiro » μάγος

Ονειροκρίτης μάγος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μάγος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάγια - μαγεία

Ονειροκρίτης μάγια - μαγεία

Τα μάγια στο όνειρο συνήθως σημαίνει απάτη.

Εάν δηλαδή δείτε ανθρώπους να χρησιμοποιούν μάγια ή τελετές μαγείας τότε πιθανό να πέσετε θύμα απάτης γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τις επόμενες μέρες.

θαυματοποιός - μάγος

Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
    Αντιθέτως όμως αν είστε γυναίκα τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια οικογενειακή ευτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
    Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
    Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε καβάλα σε άλογο σημαίνει ότι σας διακατέχει μεγάλη αισιοδοξία.
    Σαν καβαλάρης σημαίνει ότι έχετε δύναμη, αποφασιστικότητα και πρόκειται να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας.
    Αν περιμένετε κάποια απάντηση, θα είναι θετική.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - μάγος