Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μαγιό

Αρχική » Oneiro » μαγιό

Ονειροκρίτης μαγιό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μαγιό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαγιό

Ονειροκρίτης μαγιό

Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Συμβολίζει κάτι το υποχθόνιο και το ύπουλο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Χωρίς περιστροφές το καρότο είναι απλώς ένα πολύ καλό σημάδι.

    θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη ότι συμβολίζει την τύχη.

    Γι' αυτό αφεθείτε και αφήστε την τύχη να κάνει την δουλειά της.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

Εγγραφή στο RSS - μαγιό