Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χτίστης

Αρχική » Oneiro » χτίστης

Ονειροκρίτης χτίστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χτίστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαδέρι

Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Σχετικά όνειρα

  • Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
    Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

  • Αν δείτε ότι σας δίνουν κάποιο τσεκούρι, προσέξτε μήπως κακόβουλοι άνθρωποι σας στήνουν παγίδες.

    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας τσεκούρι, σημαίνει πως είστε άνθρωπος αδίστακτος και αποφασισμένος για όλα.

  • Το ψάρι αυτό, όταν το βλέπουμε ζωντανό ή ωμό, συμβολίζει αιφνίδιες αλλά παροδικές λαχτάρες.
    Όταν το τρώμε, προοιωνίζονται στενοχώριες και θλίψεις.
    Έτσι αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα.

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

Εγγραφή στο RSS - χτίστης