Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χορτάτος

Αρχική » Oneiro » χορτάτος

Ονειροκρίτης χορτάτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χορτάτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαίμαργος - λαιμαργία

Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

  • Το σφουγγάρι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, προμηνύει κακή τύχη.
    Συγκεκριμένα το σφουγγάρι είναι σαν να ρουφάει ( δηλαδή να μαγνητίζει) τις συμφορές και τις ζημιές.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

Εγγραφή στο RSS - χορτάτος