Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαρτονομίσματα

Αρχική » Oneiro » χαρτονομίσματα

Ονειροκρίτης χαρτονομίσματα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαρτονομίσματα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ταμείο

Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

μασούρι

Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Το αναμμένο τζάκι στα όνειρα συμβολίζει ευτυχία, και όπως και στην πραγματική ζωή, ανυψώνει το ηθικό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, όχι άδικα.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αναμμένο τζάκι, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

  • Οι εκρήξεις στον ύπνο σας ερμηνεύονται ως ξέσπασμα κάποιου σκανδάλου το οποίο θα έχει άσχημες επιπτώσεις σε εσάς.

    Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι εις βάρος σας το σκάνδαλο.

Εγγραφή στο RSS - χαρτονομίσματα