Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κέρδος

Αρχική » Oneiro » κέρδος

Ονειροκρίτης κέρδος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κέρδος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κέρδη

Ονειροκρίτης κέρδη

Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

αποθήκη - αποθηκάριος

Ονειροκρίτης αποθήκη - αποθηκάριος

Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

εργάτης - εργάτρια

Ονειροκρίτης εργάτης - εργάτρια

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εργάτης - εργάτρια κάπου τότε να περιμένετε μια φιλία ενός πολύτιμου ανθρώπου.

Εάν δείτε εργάτες γενικότερα να δουλεύουν σε ένα έργο αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας.

νίκη

Η νίκη στα όνειρα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο.
Εάν δηλαδή δείτε ότι έχετε πάρει μέρος σε έναν αγώνα ή συγκρούεστε με άλλο άτομο, να περιμένετε εκείνη την περίοδο πιθανούς μπελάδες και τσακωμούς με άλλα άτομα που δεν θα σας βγουν σε καλό και θα σας ζημιώσουν.

μασούρι

Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λύση αποτελεί στα όνειρα ανακούφιση, κατάρριψη εμποδίων.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λύνεται κάτι όπως έναν κόμπο τότε να περιμένετε πιθανές επιτυχίες σε εργασίες για τις οποίες κοπιάσατε πολύ ή για σχέσεις αντίστοιχα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

  • Τα αυτοκίνητα στα όνειρα συνήθως ερμηνεύονται ώς γρήγορε διαδοχικές αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ωραίο και καινούργιο αυτοκίνητο, σημαίνει είστε σε ακμαία κατάσταση και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.

Εγγραφή στο RSS - κέρδος