Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Χίος

Αρχική » Oneiro » Χίος

Ονειροκρίτης Χίος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Χίος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.
    Εάν όμως δείτε πολλά ελάφια να τρέχουν μαζί τότε να περιμένετε χαρμόσυνο μήνυμα η και πιθανώς σημαντικά έσοδα από επαγγελματική δραστηριότητα ή αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αν παίρνετε φάρμακα στο όνειρο σας, μην ανησυχείτε αδίκως για την υγεία σας: έχετε σιδερένια κράση.

    Η αγορά, φαρμάκων από φαρμακείο, προοιωνίζει βάσανα και στεναχώρια.

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

Εγγραφή στο RSS - Χίος