Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κανόνι

Αρχική » Oneiro » κανόνι

Ονειροκρίτης κανόνι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κανόνι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάχη

Ονειροκρίτης μάχη

Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

κανόνι

Αν στο όνειρο σας δείτε κανόνι σε παρέλαση πολύ δυσοίωνο το μέλλον στα επαγγελματικά σας.
Αν ακούσετε κανόνια να βαράνε τότε πολύ άσχημη είδηση θα πάρετε.
Τέλος αν το κανόνι το χρησιμοποιείτε εσείς σημαίνει ότι θα βάλετε ότι μέσα έχετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Για τα κόλλυβα ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν έχουν έρθει στο όνειρό μας για καλό.

    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας ότι τρώμε ή μας προσφέρουν κόλλυβα, Θα περάσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, που θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Ο Άτλας, όπως και ο χάρτης, είναι συνυφασμένος με επικείμενα ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε.

    Αν δείτε στο όνειρο σας πως κοιτάζατε σε έναν άτλαντα, σημαίνει ότι θα μελετήσετε προσεκτικά το συμφέρον σας πριν κάνετε αλλαγές ή ταξίδια.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

Εγγραφή στο RSS - κανόνι