Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αυτοκτονία

Αρχική » Oneiro » αυτοκτονία

Ονειροκρίτης αυτοκτονία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αυτοκτονία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αυτοκτονία

Ονειροκρίτης αυτοκτονία

Η αυτοκτονία στα όνειρα υποδηλώνει συνήθως διαταραχή του νευρικού συστήματος και του συνειδησιακού πεδίου.

Αν στο όνειρο σας κάνατε απόπειρα αυτοκτονίας, τότε προσέξετε μήπως η κακή ψυχολογική σας κατάσταση σάς οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σπασμωδικές αποφάσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Η ερμηνεία του δημάρχου στο όνειρό μας είναι κάπως περίεργη.

    Αν δείτε ότι είστε εσείς ο ίδιος δήμαρχος είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσετε κάποια προβλήματα υγείας.

    Αν πάλι απλώς κουβεντιάζετε με τον δήμαρχο τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

  • Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
    Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αυτοκτονία