Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μέρα

Αρχική » Oneiro » μέρα

Ονειροκρίτης μέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

απόγευμα

Ονειροκρίτης απόγευμα

Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

Αν στο όνειρο χαλαρώνετε ένα απόγευμα, θα έχετε καλά νέα σε όλους τους τομείς.

αυγή

Ονειροκρίτης αυγή

Η αυγή - ξημέρωμα στα όνειρα είναι σημάδι μιας καινούργιας αρχής. Είτε σε μικρά ζητήματα είτε καθολικά στην ζωή μας.

Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρακολουθείτε ξημέρωμα χωρίς συννεφιά, θα έχετε ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Σχετικά όνειρα

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.
    Αν δείτε πως αιμορραγείτε από κάποιο σημείο του σώματος σας, θα έχετε πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές .

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Το λευκό χρώμα ακόμα και στα όνειρα συμβολίζει την αθωότητα.

    Εάν δείτε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο υπερισχύει το λευκό χρώμα τότε ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η αγνότητα των προθέσεων σας σε πολλές καταστάσεις και η έλλειψη καχυποψίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

Εγγραφή στο RSS - μέρα