Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αφασία

Αρχική » Oneiro » αφασία

Ονειροκρίτης αφασία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αφασία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πιάνουν θέρμες (σεξουαλικές ορέξεις), φροντίστε να συγκρατήσετε την άμετρη φιλοδοξία σας, προτού θρηνήσετε για τα αποτελέσματα της.

  • Εάν στον ύπνο σας κουρδίζετε κάποιο αντικείμενο τότε διανύετε μία αγχωτική περίοδο η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάποιες αποφάσεις σας και να σας οδηγήσει σε λάθη.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Το κριθάρι στα όνειρα, εάν είναι σε μορφή φυτού σε φυσικό περιβάλλον, όπως χωράφι, τότε δεν αποτελεί καλό σημάδι.
    Συγκεκριμένα συμβολίζει κάποιο στόχο που θα βάλετε και δεν θα σας δυσκολέψει καθώς θα συναντήσετε εμπόδια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

Εγγραφή στο RSS - αφασία