Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άτονος

Αρχική » Oneiro » άτονος

Ονειροκρίτης άτονος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άτονος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναιμικός

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

αναιμικός - αναιμία

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

Σχετικά όνειρα

  • Το πιθανότερο είναι αν δείτε στο όνειρό σας πως βρίσκεστε στον Άδη, το όνειρο αυτό να μην είναι και πολύ ευχάριστο.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βιώνετε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

    Αν δείτε ότι μια αλεπού μπαίνει στο σπίτι ή στην αυλή σας, κάτι κακό θα σας συμβεί.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

Εγγραφή στο RSS - άτονος