Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υποτονικός

Αρχική » Oneiro » υποτονικός

Ονειροκρίτης υποτονικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υποτονικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναιμικός

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

αναιμικός - αναιμία

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

    Αν τα έπιπλα σας είναι παλιά και φθαρμένα, τότε θα συναντήσετε αναποδιές στο άμεσο μέλλον.

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Αν δείτε ότι είστε ντυμένος στο χακί και υπηρετείτε ως στρατιώτης, να περιμένετε στενοχώριες που ίσως σας λυγίσουν.

    Αν δείτε στρατιώτες να περπατούν στο δρόμο, θα λάβετε ειδήσεις που θα ματαιώσουν τα σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλύπτετε το πρόσωπο σας με μια μάσκα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που κρύβει καλά τις αληθινές του προθέσεις και φέρεται υποκριτικά.
    Τα κέρδη όμως που αποκομίζετε είναι πάντοτε προσωρινά, γιατί στο τέλος, συνήθως, αποκαλύπτεσθε.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - υποτονικός