Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανάκτορο

Αρχική » Oneiro » ανάκτορο

Ονειροκρίτης ανάκτορο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανάκτορο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

  • Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει όταν δείτε στον ύπνο σας έγγραφα.
    Εάν αυτό είναι μια απλή ανάγνωση τότε μπορεί να σημαίνει την ταραχή κάποιας ερωτικής σας σχέσης είτε επίσης θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

Εγγραφή στο RSS - ανάκτορο