Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εξωτικά

Αρχική » Oneiro » εξωτικά

Ονειροκρίτης εξωτικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εξωτικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανανάς

Ονειροκρίτης ανανάς

Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός και σημάδι επιτυχίας κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

εξωτικά

Αν δείτε στον ύπνο σας μέρη εξωτικά τότε συμβουλευτείτε το λήμμα "εξωτερικό".
Αν όμως δείτε ξωτικά και δαίμονες αυτό σημαίνει ότι τα νεύρα σας είναι σε προχωρημένο στάδιο και παίζουν με την φαντασία σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Ο αφορισμός στα όνειρα , ένα ιδιαιτέρως σπάνιο όνειρο στις μέρες μας, σημαίνει ψυχικό βάρος.
    Έτσι αν δείτε όνειρο, όπου οι πράξεις σας καταλήγουν στο να αφοριστείτε από την Εκκλησία, τότε σχεδιάζετε ενέργειες με τις οποίες η συνείδηση σας είναι αντίθετη.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

Εγγραφή στο RSS - εξωτικά