Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανασκαφές

Αρχική » Oneiro » ανασκαφές

Ονειροκρίτης ανασκαφές - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανασκαφές

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανασκαφή

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Αν στο όνειρό σας ακούσετε χαρούμενους χτύπους καμπάνας να περιμένετε χαρμόσυνες ειδήσεις.
    Αν όμως ακούσετε δυσάρεστους ήχους καμπάνας τότε το σύντομο μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και έντονο.

  • Ο πονόκοιλος στο όνειρο είναι σημάδι ότι κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να σας προσβάλει στο προσεχές μέλλον.

    Επίσης ο πόνος στην κοιλιά αν συνδυάζεται από γενικότερη δυσάρεστη αίσθηση στο όνειρο, αποτελεί μια προειδοποίηση για τα οικονομικά και την αλόγιστη σπατάλη.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - ανασκαφές