Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλειστός

Αρχική » Oneiro » κλειστός

Ονειροκρίτης κλειστός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλειστός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανάσκελα

Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

Σχετικά όνειρα

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

  • Η αεροβασία και η πτήση στα όνειρα συμβολίζουν μια άμετρη φιλοδοξία, που δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές δυνατότητες μας.

    Η ανώμαλη προσγείωση (απότομη πτώση στο κενό) που παρατηρείται πολλές φορές σ' αυτού του είδους τα όνειρα, το επιβεβαιώνει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

    Για μια γυναίκα, το να δει πως χορεύει βαλς με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας από τον σύντροφο της.

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

  • Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
    Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - κλειστός