Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αναστεναγμός

Αρχική » Oneiro » αναστεναγμός

Ονειροκρίτης αναστεναγμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αναστεναγμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναστεναγμός - αναστενάζω

Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Η ονείρωξη στα όνειρα είναι ένα συνηθισμένο όνειρο και για τα δυο φύλλα.
    Αν συμβεί κάτι τέτοιο στον ύπνο σας, μην ανησυχήσετε, καθώς το όνειρο δεν ερμηνεύεται με κάποιο τρόπο, αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
    Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

Εγγραφή στο RSS - αναστεναγμός