Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φορτισμένος

Αρχική » Oneiro » φορτισμένος

Ονειροκρίτης φορτισμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φορτισμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναστεναγμός - αναστενάζω

Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.
    Ανατρέξτε στα λήμματα «Δικαστήριο» και «Κατηγορούμενος».

  • Το πεζοδρόμιο στα όνειρα είναι πολύ ξεκάθαρο ερμηνευτικά, και εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκετε.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

Εγγραφή στο RSS - φορτισμένος